top of page

ZÁHRADNÉ LEŽADLO - NAJVYŠŠÍ KOMFORT ZARUČENÝ

Záhradné ležadlá vám dokážu poskytnúť komfort, o akom ste donedávna v záhrade ani nesnívali. Vďaka štýlovým a luxusným kúskom si na svojej terase naplno vychutnáte každý teplý letný deň. Niet pochýb, že záhradné ležadlá sú nesmierne pohodlné, vyzerajú skvele a do záhrad prinášajú pocit luxusu tých najlepších letovísk. Má však tento čalúnený nábytok šancu zachovať si svoj bezchybný stav, ak je vystavený lúčom slnka, vlhkosti a UV žiareniu? Aký nábytok sa najlepšie hodí do vašej záhrady? Odpoveď nájdete v našom článku!



Záhradné ležadlá, ktoré vydržia roky


Snívate o tom, že svoju terasu premeníte na exkluzívnu oddychovú zónu, ale v realizácii vašich plánov vám bránia obavy, že nové zariadenie rýchlo stratí svoju bezchybnú kondíciu alebo bude nepraktické? Hoďte ich za hlavu! Zaručujeme vám, že záhradné ležadlá z ponuky bamboo.sk si dokonale poradia i v náročných vonkajších podmienkach.


Záhradné sedenia, ktoré nájdete v ponuke spoločnosti Garden Space, sú dokonale prepracované z estetického i funkčného hľadiska. Materiály použité na ich výrobu, predovšetkým umelý ratan a hliník, sú mimoriadne odolné voči mechanickému poškodeniu a neustále sa meniacim poveternostným podmienkam. Odolné konštrukcie dopĺňajú vankúše z prispôsobivej čalúnnickej peny s vysokou hustotou. Sedadlá a operadlá sú chránené poťahmi z odolných tkanín s hydrofóbnymi vrstvami, ktoré zabraňujú prenikaniu nečistôt a vlhkosti. Používanie nábytku počas vlhkejších dní je tak naďalej nesmierne pohodlné a na poťahoch nevznikajú žiadne nevzhľadné škvrny. Sortiment dostupný v Garden Space tvoria zaujímavé modely, ktoré dokonale zodpovedajú najnovším trendom v záhradnom dizajne. Predstavujeme vám niektoré z najzaujímavejších kúskov, ktoré zaujmú naozaj každého!


PORTOFINO - očarujúce záhradné ležadlo so strieškou


Záhradná pohovka zo série PORTOFINO skvele vynikne na slnečnej terase, pri bazéne za domom i na veľkom balkóne. Tento štýlový nábytok je veľmi obľúbený medzi ľuďmi, ktorí milujú leňošenie v pohodlí domova, ako aj medzi majiteľmi wellness centier a hotelov. A niet sa čomu diviť: jedinečné záhradné ležadlá PORTOFINO sú navrhnuté tak, aby rozmaznali telo a upokojili všetky zmysly. Ich široké, ploché sedadlá s mäkkými poduškami sa ideálne hodia ako na ležanie, tak aj na sedenie. Aj vás často pri odpočinku s obľúbenou knihou vyrušuje ľahké mrholenie alebo ostré lúče horúceho slnka? Žiaden problém - jedným pohybom rozložíte ľahkú striešku a ochránite sa tak pred nepríjemným počasím.


Záhradné ležadlá PORTOFINO sú vyrobené z umelého ratanu - materiálu, ktorý je spojením prírodného, teplého povrchu charakteristického pre nábytok z exotického ratanu a absolútnej odolnosti, ktorá je typická pre inovatívne plasty. Záhradná sedačka z továrensky vyrábaného ratanu je odolná voči mechanickému poškodeniu a nezničí sa ani pod vplyvom vrtošivého počasia - ultrafialového žiarenia, dažďa, mrazu, vysokých teplôt či dokonca agresívnych chemikálií. Okrem toho môžete za hlavu hodiť aj zdĺhavú impregnáciu nábytku. Umelý ratan totiž nevyžaduje žiadnu dodatočnú starostlivosť. Pokojne môže zimné obdobie prečkať vonku pod ľahkým ochranným krytom. Kompletná starostlivosť o pletený nábytok v tomto prípade pozostáva len z utierania jeho povrchu vlhkou handričkou. Umelé „prútie“ je tvorené kompaktnými, neporéznymi vláknami, čo znamená, že odstraňovanie škvŕn nie je vôbec náročné.


Okrem toho môžeme umelý ratan označiť za ekologický materiál, keďže pri jeho výrobe nevznikajú žiadne toxické zlúčeniny, ktoré by mohli poškodzovať životné prostredie. Po nezvyčajne dlhom používaní môže nábytok z umelého ratanu, ktorý poznačil zub času, dostať šancu na nový život v procese recyklácie.


MASCA - exkluzívne záhradné ležadlá


Záhradné ležadlá zo série MASCA sú našim exkluzívnym produktom. Nábytok z dielne dizajnérov, ktorí sa podieľajú na formovaní značky Zumm, môžeme označiť za najdôležitejší príklad prepracovaného dizajnu. Táto jedinečná avantgardná súprava premení vašu záhradu na exkluzívnu obývaciu izbu na čerstvom vzduchu.


S nábytkom MASCA získate univerzálne vybavenie, ktoré využijete v každej situácii - pri stretnutí s priateľmi, popoludňajšom šlofíku, opaľovaní... MASCA vďačí za svoju multifunkčnosť najmä detailne premyslenej konštrukcii. Nábytok z tejto série sa skladá z modulov, teda ľahkých, samostatných dielov, ktoré môžete navzájom ľubovoľne kombinovať. Stačí zopár rýchlych pohybov a váš pohodlný gauč sa v okamihu zmení na dvojmiestne ležadlo. Moduly sú ľahké a ich montáž intuitívna. Skladanie „nového“ nábytku je teda naozaj jednoduché, a navyše aj zábavné. Záhradné ležadlá MASCA sú z väčšej časti vyrobené z hliníka ošetreného práškovou farbou. Ich bočné časti a opierky sú potiahnuté inovatívnym materiálom Textiline, zatiaľ čo obliečky na vankúše a poťahy sedadiel sú vyrobené z odolného outdoorového materiálu, polypropylénu. Chladný povrch kovu, ktorý je pokrytý bielou, sivou alebo antracitovou farbou, naozaj zaujímavým spôsobom vyniká na pozadí zelene plnej života. Neoddeliteľnou súčasťou súpravy je ľahký konferenčný stolík. Minimalistický nábytok v tlmených farbách dodá vašej terase či záhrade dávku elegancie a vyberaného vkusu. Čas strávený v záhrade vybavenej nábytkom MASCA sa pre vás stane výnimočným potešením.


Záhradné ležadlá NARDO - urobte si pohodlie!


Záhradné ležadlá NARDO sú horúcou novinkou z ponuky značky Suns. Sedacia súprava pozostáva zo stolíka a dvoch trojmiestnych pohoviek s rohovou opierkou a odkladacím priestorom. V snahe premeniť bežnú pohovku na o čosi atraktívnejší kúsok použili dizajnéri zaujímavý postup - skombinovali chladný kov s prvkami teakového dreva. Výsledok ich práce je naozaj pôsobivý! Detaily s krásnou drevenou štruktúrou zohrievajú celok a dodávajú mu krásny prírodný charakter.

Materiály, z ktorých je vyrobený tento nábytok, sú na prvotriednej úrovni - hliník, látka typu Sunproof s certifikátom OEKO-TEX triedy premium, ktorá je odolná voči vplyvom počasia, a teakové drevo. Na rozdiel od európskych stálic obsahuje tento exotický druh veľké množstvo kyseliny kremičitej a prírodných olejov, vďaka ktorým je tvrdé a odolné voči vode, UV žiareniu, mrazu a dokonca aj agresívnym chemikáliám.



ALICE - výnimočné záhradné ležadlo


Ďalšia priečka v našom zozname najzaujímavejších záhradných ležadiel patrí ALICE - pôvabnému ležadlu z umelého ratanu. Štíhla ALICE sa vyznačuje malými rozmermi, takže sa vynikajúco hodí najmä na menšie terasy či balkóny.

Ležadlo ALICE z umelého ratanu je vybavené operadlom, ktorého sklon sa dá poľahky nastaviť. Môžete na ňom pohodlne odpočívať v ležiacej alebo pololežiacej polohe. Dokonale tvarované ležadlo je potiahnuté mäkkou, nesmierne pohodlnou čalúnnickou penou. Tá je chránená polyesterovým poťahom, ktorý je navyše impregnovaný vrstvou teflónu, takže si na ňu môžete bez najmenších výčitiek ľahnúť priamo po osviežení v bazéne. Ležadlo ALICE tvorí dokonalý pár s ľahkým stolíkom geometrického tvaru ROMEO. Vďaka nemu budete mať vždy po ruke osviežujúci nápoj, slnečné okuliare či časopis! Ležadlo ALICE a stolík ROMEO si môžete kúpiť v troch farebných verziách - bielej, sivej alebo hnedej.


Ako sa starať o nové záhradné ležadlo?


Pamätajte, že ani tie najlepšie materiály nie sú nezničiteľné. Hoci sa hliník a umelý ratan vyznačujú mimoriadnou odolnosťou, mali by ste sa o ne aspoň z času na čas postarať, aby sa ich životnosť ešte viac predĺžila. Neznamená to však, že si musíte robiť starosti s odkladaním súpravy do pivnice alebo garáže - záhradné ležadlá môžu pokojne zimovať priamo na doskách vašej terasy. Stačí, ak ich prikryjete ľahkým ochranným krytom. V Garden Space nájdete výrobky, vďaka ktorým sa komplexne postaráte o všetok svoj nábytok. Našim zákazníkom ponúkame ochranné kryty od holandského výrobcu Aero Cover, ktorý je známy vďaka spoľahlivým a inovatívnym produktom. Ochranné kryty sú vyrobené z polyestru typu RIP-STOP obohateného o priedušnú membránovú vrstvu. Ľahký kryt netvrdne ani pri nízkych teplotách, je vodotesný a vďaka priedušnej štruktúre sa pod ním nevyvíjajú baktérie, plesne ani huby. Naše prispôsobivé a ľahké kryty sú dostupné v rôznych strihoch a veľkostiach, takže medzi nimi určite nájdete ten, ktorý bude dokonale zodpovedať tvarom vášho nábytku. Každý model je navyše dodávaný s taškou, ktorá uľahčuje jeho skladovanie mimo sezónu.


Vankúše si však zaslúžia trochu väčšiu ochranu. Jednoduchým spôsobom, ako ich izolovať pred mrazom, nečistotami a vodou, je uložiť ich do boxu SCATOLA. Box s pevným vekom s logom značky Oltre schová nepoužívané kryty a vankúše bez toho, aby akýmkoľvek spôsobom narušil štýl vašej terasy. SCATOLA je dostupná v niekoľkých verziách, ktoré sa líšia farbou a veľkosťou.

121 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page