top of page

Látkové rolety deň a noc - dizajnová záležitosť pre každú miestnosť

Túžite po moderne riešenom interiéri s estetickým vzhľadom a príjemnou atmosférou? Ak už vás nebaví čistiť klasické hliníkové žalúzie, potom vyskúšajte interiérové látkové rolety. V prípade použitia interiérových roliet ide najmä o vytvorenie farebného a dizajnového dojmu. Dodávajú interiéru moderný dizajn a zároveň plnia svoj účel.


Látkové rolety deň a noc chránia pred slnečnými lúčmi aj zvedavými pohľadmi susedov. Plynule regulujú prísun denného svetlav interiéri. Hodia sa nielen do bytov a domov, ale aj komerčných budov. Vďaka bohatému výberu látok ich môžete presne nakombinovať s ďalšími doplnkami v miestnosti. Obývacej izbe dodajú útulnosť, v detskej izbe zase podporia tvorivosť. Labona vyrába taktiež látkové rolety deň a noc na širšie využitie.


Vnútorné látkové rolety Labona môžete kombinovať s vonkajšími roletami. Rolety cez deň vytiahnete a látkové rolety vám zaistia prechod svetla a zároveň dostatočné súkromie pred zvedavými očami susedov. Do detských izieb môžete zvoliť rolety so vzorom prípadne prispôsobiť farebnosť rolety zariadeniu v detskej izbe. Vyberajte zo širokého množstva farieb, dekorov a typov látok s rôznou priepustnosťou svetla.

V súčasnosti sa už rolety nevyrábajú z plátna. Väčšina materiálov, ktorá sa používa na výrobu interiérových textilných roliet je opatrená antistatickou protiprachovou úpravou, takže rolety dlho vydržia ako nové aj bez čistenia.


Prečo si vybrať látkové rolety na deň a noc?



Látkové rolety sa vyznačujú jednoduchou montážou, je možné ich montovať privŕtaním alebo tiež bez vŕtania. Ich obrovským benefitom je rozmanitý design, spolčnosť Labona ponúka veľký výber farieb, látok a vzorov pre individuálny dizajn, kde si môžete svoj priestor spríjemniť alebo doplniť. Na sociálnych sieťach je veľmi moderný jednoduchý štýl napríklad s pruhami, alebo jednoducá biela ktorá môže doplniť váš moderný dizajn v domácnosti.


Ďalším benefitom je perfektné zatienenie, tieto rolety sú dostupné v rôznych materiáloch - od priehľadných po celkom zatemňujúce (blackoutové) látky. Rolety zároveň spĺňajú tieniaci prvok a chránia vaše súkromia, zamedzujú tak zvedavým pohľadom od susedov do vášho bytu alebo domu, tento benefit oceníte najmä v bytoch na preplnených sídliskách. Ako som už spomínala vyššie je doôležitá aj variabilita v ponuke Labona nájdete látkové rolety, duorolety, rolety s horným boxom či rolety bez vŕtania.

Manipulácia látkovými roletani je tichá, takže pri zaťahovaní nebudete rušiť svojho partnera ani spiace deti v izbe a pri tom im viete dopriať kvalitný spánok bez rušivého slnečného svetla.



Jedna z mnohých výhod látkových roliet je aj tá, že na rozdiel od klasikých žalúzii nezbierajú prach a teda sú vhodné aj pre alergikov.

160 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page