top of page

3 tipy, ako si užiť(alebo prežiť) Vianoce s partnerom

Updated: Feb 16, 2022

Každý absolútne miluje lásku a hľadá partnera, ak ho nemá. Láska je bezpochyby najcennejšou menou na svete, však? A všimli ste si, že na Vianoce prevláda láska viac ako kedykoľvek predtým? Každý chce filmový zázrak ako z dielne filmového štúdia Hallmark, scénu ako vystrihnutú z filmu Love Actually a niekoho, kto by im povedal „pre mňa si dokonalý“. Ako je to teda s láskou na Vianoce? Podelím sa s vami o tri najlepšie tipy, ako prežiť sviatky s partnerom


Dýchajte zhlboka


Sviatky môžu byť pre každého frustrujúcim obdobím a často vzplanie napätie kvôli mnohým veciam vrátane; tlaku rodiny (ešte nie si ženatý a nemáš deti – čo ti je?), tlak pri obdarovávaní a samozrejme nadmerné množstvo vypitého alkoholu. V tomto prípade platí jedniné: nezabudnite dýchať.


Toto je jeden z najlepších tipov na dokonalé Vianoce. Dýchajte. Ak máte pocit, že je niečoho príliš veľa, urobte krok späť a úplne si uvedomte, že všetko okolo vás v skutočnosti nemôže ovládať.


Neexistuje absolútne žiadny dôvod na to, aby ste sa cez Vianoce stresovali a naozaj by ste mali chcieť prežiť ten najneuveriteľnejší čas so svojím partnerom. Ak teda vo všetkom hľadáte len to dobré a v druhom vás niečo začne rušiť pokoj, dýchajte a slovami Elsy z Frozen, pustite to z hlavy!



Dohodnite sa na darovaní


Toto je obrovské rozhodnutie, ale ak ste v novom alebo relatívne novom vzťahu, môže vám to uľahčiť život. Lekciou, ktorú sa tu treba naučiť, je úprimne diskutovať so svojím partnerom o situácii ohľadom dávania darčekov, aby ste sa uistili, že ste na rovnakej úrovni prípadne aby sa jeden z vás necítil nepríjemne.


Ak ste slobodný a jediné, čo od Santu tieto Vianoce chcete, je nový vzťah, tak prečo neskúsiť neiktorú zo zoznamovacích aplikácii, môžete si tak darovať to, po čom najviac túžite.


Vytvorte nové tradície


Toto je jedna z mojich obľúbených vecí, rada počúvam o vianočných tradíciách každej rodiny, pretože sú všetky také odlišné. Keď ste vo vzťahu, je skvelý nápad vytvoriť si vlastné tradície vo dvojici, pričom sa priklonia k tradíciám oboch vašich rodín a samozrejme si vytvoríte aj svoje nové tradície!


Mohlo by to byť spoločné zdobenie stromčeka, ísť a robiť niečo vzrušujúce, ako je rande v prírode, pyžamový a filmový večer alebo dokonca ísť spolu každý rok niekam na špeciálne miesto a prípadne do zahraničia.



Užite si prázdniny


Nakoniec si naozaj užite každý jeden spoločný moment, hoci ste spolu možno bývali, tento rok vzhľadom na okolnosti, ktoré by ste mali prijať mali by ste skúsiť a osláviť Vianoce a sviatočné obdobie. Všetko sa vždy zdá byť prispôsobené tomuto ročnému obdobiu, tak to príjmite, užite si to a užite si skvelé sviatky!


Tip: Existujú rôzne techniky na zvládanie stresu. Jednou z nich je dychové cvičenie alebo aromaterapia. Pokojne môžete vyskúšať aj užívanie CBD oleja alebo magnézia.


Máte nejaké ďalšie tipy, ako stráviť Vianoce s partnerom? Rada si ich vypočujem v sekcii komentárov nižšie.

81 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page