top of page

Záhradné kvetináče z ratanu

Malé a zdanlivo jednoduché doplnky môžu vašu záhradu zmeniť na nepoznanie. Záhradné ratanové kvetináče a bujné rastliny plné života sú kombináciou, ktorá bude na vašej terase či záhrade vyzerať naozaj skvostne. Ktoré modely by ste mali umiestniť na vašu terasu, balkón či trávnik? Prezrite si ponuku tých najmodernejších kúskov!



Záhradné kvetináče z ratanu do každého počasia

Pri hľadaní nábytku do záhrady alebo na terasu by ste sa nemali zameriavať len na jeho estetickú stránku, ale aj na jeho praktický rozmer. Ratanové kvetináče značky VIMINE sú vyrobené z vysokokvalitného odolného materiálu, ktorý si bez najmenších problémov poradí s vodou i UV žiarením. Koše a kvetináče sú dostupné v dvoch farebných verziách, s ktorými poľahky vytvoríte jedinečné aranžmány zodpovedajúce štýlu vášho obľúbeného priestoru na čerstvom vzduchu. Kvetináče a koše VIMINE nevyužijete len ako elegantné nádoby na pestovanie rastlín. Každý model je totiž vybavený plastovou vložkou. Stačí, ak ich naplníte vodou a na jej hladinu položíte umelé kvety a sviečky. Takýmto spôsobom vytvoríte nádhernú dekoráciu, ktorá doplní elegantnú obývaciu izbu alebo vyčarí nevšednú romantickú atmosféru v spálni. Menšie košíky sa ideálne hodia ku toaletnému stolíku alebo do kúpeľne - ich priestranné vnútro bude vaším spojencom v nekonečnom boji so zbierkou kozmetiky.

Moderný ratan

Dizajnéri čoraz intenzívnejšie a s väčšou ochotou vo svojich návrhoch využívajú prírodné materiály. Studené, minimalistické priestory pomaličky prenechávajú svoje miesto voľnejšiemu a o čosi teplejšiemu zariadeniu, ktoré je bohaté na doplnky z prírodných materiálov. Drevo, kameň a ratan sú zaujímavým kontrastom ku chladným moderným materiálom, ako je betón, kov a sklo. Pri pohľade na návrhy z dielne našich architektov sa nemôžeme ubrániť pocitu, že nezvyčajné a odvážne kombinácie sú výborným spôsobom, ako zaujímavo a sofistikovane ozvláštniť interiér či záhradu. Ratanové kreslo na terase moderného domu alebo kvetináč z prírodného ratanu v obývačke v škandinávskom štýle sú malé, no dôležité prvky, ktoré dodajú priestoru šmrnc a vkus.

Príroda vo svojej najčistejšej podobe

Všetky kvetináče a všetok záhradný ratanový nábytok z ponuky značky VIMINE sú vyrobené z indonézskeho ratanu. Materiál, z ktorého sú tieto originálne kúsky ručne pletené, pochádza z udržateľných plantáží. Každý kúsok, ktorý dotvára váš priestor za domom, je jedinečným a do najmenších detailov prepracovaným dielom úžitkového umenia, vytvoreným s naozajstnou láskou a maximálnou precíznosťou.



147 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page