top of page

Stôl z teakového dreva

Drevo je materiál, ktorý dokonale ladí s bujnou záhradnou zeleňou. Vysoké teploty, UV žiarenie a vlhkosť, žiaľ, klasickému drevenému nábytku vôbec neprospievajú. Znamená to, že milovníci nábytku z tohto prírodného materiálu sa musia zmieriť s jeho zmenami alebo do neho znovu investovať množstvo peňazí už po dvoch sezónach? Vôbec nie! Alternatívou k nábytku z tuzemských drevín sú modely z exotického teakového dreva. Môžete si byť istí, že teakový stôl vám bude na terase slúžiť dlhé roky v bezchybnom stave a spríjemní vám bezstarostné chvíle oddychu na čerstvom vzduchu.



Stôl z teakového dreva - oplatí sa?


Teakové drevo je materiál s neuveriteľnou odolnosťou voči vonkajším vplyvom. Za svoju výnimočnú odolnosť a životnosť vďačí najmä svojmu špecifickému zloženiu. Teak, ktorý sa prirodzene vyskytuje v monzúnových lesoch južnej a juhovýchodnej Ázie, je bohatý na prírodné oleje a kyselinu kremičitú. Z tohto dôvodu je záhradný nábytok z teakového dreva takmer nezničiteľný a neobvykle odolný voči vplyvom počasia a chemikáliám. Každý teakový stôl z kolekcie značky VIMINE je, navyše, vyrobený zo surovín, ktoré pochádzajú zo zodpovedných ekologických zdrojov.


Teakový stôl BORDEAUX


Okrúhly teakový stôl BORDEAUX zaujme všetkých milovníkov nadčasovej elegancie. Za veľký stôl s vrchnou doskou zo surového dreva a zaujímavo prekríženými nohami si počas letnej oslavy s rozvoniavajúcim jedlom z rozpáleného grilu bez problémov posadajú vaši blízki i známi. Tento jedinečný stôl pred vami naplno odhalí svoj potenciál v kombinácii s ručne vyrobenými stoličkami z prírodného ratanu - ľahkými stoličkami DINAN alebo kreslami LAVAL.


Teakový stôl NIMES


Ďalší model z kolekcie značky VIMINE je zaujímavým spojením hrejivého dreva s konštrukciou v minimalistickom štýle. Stôl je dostupný v dvoch veľkostiach, vďaka čomu v našej ponuke poľahky nájdete model, ktorý dokonale zapadne do veľkého otvoreného priestoru i na menšiu terasu. Jednoduchý recept na vytvorenie krásneho prírodného zákutia v záhrade s moderným nádychom? Stôl NIMES, stoličky DINAN a slnečník! V ponuke Garden Space nájdete nielen dizajnový nábytok, ale aj vysokokvalitné záhradné slnečníky, ktoré vám počas horúcich dní zabezpečia vytúžený tieň.

101 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page