top of page

BIELY LAMPÁŠ - ŠTÝLOVÝ DOPLNOK DO ZÁHRADY I NA TERASU


Zaujímavý biely lampáš môže byť krásnou ozdobou každej terasy. Výrazné doplnky zmenia vašu terasu na príjemné zákutie, ktoré bude pre vás i vašich blízkych nekonečným zdrojom čistého potešenia.


Pre všetkých milovníkov dizajnu, ktorí hľadajú jemné, a zároveň štýlové dekorácie do altánku, na terasu či balkón, sme pripravili niekoľko návrhov. Zistite, ktoré doplnky budú túto sezónu kraľovať moderným záhradám, a nájdite model, ktorý bude zodpovedať vašim predstavám!


Romantické osvetlenie: biely lampáš


Biely lampáš plní v záhrade hneď dve funkcie: nejde len o unikátny doplnok, ale aj o praktické zariadenie. Moderné záhradné lampy a klasické lampáše osvetlia vašu záhradu, vďaka čomu si v nej môžete vychutnávať čaro nekonečných letných nocí.. Šikovne umiestnené osvetlenie nádherne zvýrazní rastliny i tvar domu, uľahčí pohyb po tmavej záhrade, osvetlí číslo domu a vytvorí jedinečnú romantickú atmosféru na dlhé rozhovory pod hviezdnou oblohou. Kde by ste mali umiestniť záhradné lampáše? Veľmi zaujímavo vyzerajú vysoké lampáše umiestnené pred vchodom do domu, pri bráne, medzi záhonmi a kríkmi alebo v blízkosti záhradného nábytku. Môžete si byť istí, že fenomenálne výsledky dosiahnete aj za málo peňazí!


Lampáš z bieleho ratanu - nádych romantiky


Pri hľadaní zaujímavých, štýlových lampášov by ste mali začať od značky Vimine. V širokej

ponuke tohto uznávaného výrobcu nájdete biele lampáše z ratanu - exotickej suroviny, ktorá sa získava z pružných kmeňov ázijských ratanových paliem. Exotické prútie dodáva nábytku a doplnkom krásny prírodný charakter. Ratanový a drevený nábytok, bujné rastliny a biele lampáše žiariace do čiernočiernej tmy... Viete si snáď predstaviť niečo čarovnejšie?


Malé i veľké, podlhovasté aj guľovité, s pevným i voľným výpletom... V ponuke značky Vimine nájdete rozsiahly výber lampášov tých najrozmanitejších veľkostí a tvarov. Kolekcia je výrazne inšpirovaná koloniálnym štýlom - zmesou anglickej elegancie 19. storočia a remeselnej kultúry starých afrických a ázijských kmeňov. Ozdobné prírodné lampáše v kombinácii s bujnou zeleňou vyzerajú naozaj skvostne! Každý lampáš z bieleho ratanu je vybavený rúčkou, vďaka ktorej ho môžete poľahky preniesť alebo zavesiť na stojan, konár stromu či priamo pod strechu. Bojíte sa, že používanie lampášov môže byť nebezpečné? Omyl! V pletenom lampáši sa nachádza totiž sklenená vložka na sviečky. Vysokokvalitné sklo sa nezohrieva dokonca ani pri kontakte s plameňom. Nezabúdajte však, že ratan, podobne ako iné prírodné materiály, by ste mali na jeseň naimpregnovať a premiestniť na suché miesto.


Ratanové lampáše sa tešia ohromnej popularite nielen v záhradách, ale aj na balkónoch a dokonca aj v interiéroch domov. Vďaka jemnému svetlu bude aj malý priestor o čosi útulnejší. Biele lampáše dokonale vyniknú v spálňach, jedálňach alebo detských izbách zariadených v škandinávskom, rustikálnom, shabby chic či klasickom štýle.

Pri menovaní výhod ratanových lampášov by sme nemali zabudnúť ani na ich vysokú kvalitu. Každý biely lampáš je pletený ručne. Na náhodu sme nenechali ani výber materiálu, ktorý používame na ich výrobu. Ratan pochádza z rastlín pestovaných na plantážach v ďalekej Indonézii, ktoré fungujú v súlade s myšlienkou udržateľného rozvoja. Každá ratanová lampa je tak naozaj jedinečná a môžeme ju pokojne nazvať malým dielom úžitkového umenia.


Biele solárne lampáše JACK a KATE - ekologické riešenia


Máte radi pohodlie? Nie je vám ľahostajný stav životného prostredia? Potom vás nepochybne oslovia solárne lampy z ponuky značky Suns! Šikovné a zaujímavé svietidlá sa až neuveriteľme ponášajú na klasické lampáše. Najväčší rozdiel spočíva v spôsobe ich fungovania. Solárny lampáš poháňa to, čoho je v záhrade vždy dostatok - slnko.


Mechanizmus je pritom prekvapivo jednoduchý. Malé zariadenia sa skladajú zo solárnych článkov, ktoré absorbujú slnečnú energiu, batérie, ktorá túto energiu uchováva, LED diód a senzora súmraku. Lampy sú plne automatické, čo znamná, že energia uložená v batérii poháňa žiarovku, ktorá sa vďaka senzoru rozsvieti presne vtedy, keď je to potrebné. Je zamračené? Žiaden problém! Dizajnéri značky Suns mysleli naozaj na všetko. Každý lampáš je dodávaný s káblom USB-C, ktorý vám kedykoľvek umožní rýchlo nabiť vaše zariadenie.


Svetlá môžu pracovať v troch režimoch, ktoré sa navzájom líšia intenzitou svetla. S používaním solárnych lámp sa navyše nespájajú žiadne náklady na údržbu.

Biele lampáše značky Suns sú vyrobené z materiálov, ktoré sa dokonale osvedčili aj v náročnom vonkajšom prostredí - ocele ošetrenej práškovou farbou, skla a teakového dreva. Všetky modely sú ľahké, a zároveň pevné.


Zaručujeme vám, že na stav vašich nových doplnkov nebudú mať vplyv voda, UV žiarenie ani vysoké či nízke teploty. V našej ponuke nájdete aj ľahké stabilné stojany, ktoré rozšíria možnosti využitia solárnych lámp. Pevné a ekologické solárne lampáše sú dostupné v mnohých variantoch. Môžete si vybrať z minimalistických modelov geometrických tvarov alebo jemných drevených lampášov v tvare zrezaného kužeľa.

387 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page