top of page

ZÁHRADNÝ OHRIEVAČ A PREDĹŽENÁ SEZÓNA NA ZÁHRADE A TERASE

Leňošenie na terase zaliatej popoludňajším slnkom je malým, no veľmi dôležitým potešením, ktoré si radi doprajeme počas teplých letných mesiacov. Žiaľ, v našej zemepisnej šírke nie je možné, aby sme si horúcu auru leta užili dlho. Na rozdiel od zdania, stále dlhšie večery a chladnejšie dni vás nemusia zatvárať medzi štyrmi stenami. Záhradný plynový ohrievač, moderná pergola a ďalšie záhradné doplnky urobia z vašej terasy veľmi čarovné miesto, ktoré vytvára optimálne podmienky na oddych aj na jeseň a na jar.


Najlepší záhradný ohrievač? Plynový ohrievač!


Nízka teplota už nemusí byť prekážkou oddychu na terase. Problém rušivého relaxu v chladnom prostedí efektívne vyriešite obohatením terasy, altánku či dokonca balkóna o záhradný ohrievač v podobe pynového ohrievača.


Ohrievač je zariadenie, ktoré plní dve funkcie: jemne osvetľuje priestor a vytvára prirodzené, príjemné teplo, ktoré je cítiť ihneď po jeho aktivácii. Inovatívne zariadenie ohrieva ľudí a predmety vo svojom prevádzkovom dosahu. Intenzita prevádzky záhradného ohrievača závisí od jeho veľkosti a výkonu. Moderné ohrievače nachádzajú uplatnenie nielen v súkromných záhradách, ale aj vo vonkajších priestoroch reštaurácií a hotelov.


Na trhu je množstvo typov záhradných ohrievačov, ktoré sú napájané rôznymi spôsobmi. V Garden Space nájdete plynové radiátory – jedno z najekologickejších a najhospodárnejších palív.



ETNA - účinný záhradný ohrievač


Moderná záhrada upravená podľa najnovších trendov môže byť celoročnou oddychovou zónou. Výrobcovia outdoorového vybavenia otvárajú ľuďom veľa možností pri zariaďovaní relaxačnej zóny. Baldachýny, zimné záhrady, krby a záhradné ohrievače sa postarajú o to, aby si členovia domácnosti a hostia mohli na terase oddýchnuť bez ohľadu na poveternostné podmienky. Môžete si byť istí, že celoročné predstavenie v podaní matky prírody, obdivované z perspektívy vášho obľúbeného kresla, bude úchvatné!


Vynikajúce parametre a značná veľkosť sa premietajú do kvality práce. Záhradný ohrievač z tejto rady dokáže ohrievať vzduch v okruhu 5 m, preto sa ETNA výborne hodí na veľké terasy a verandy. Zariadenie je vybavené spínačom zlyhania plameňa a spínačom sklonu. Srdce zariadenia, teda eko horák, zaisťuje efektívne a maximálne ekonomické spaľovanie.


Záhradný ohrievač HEKLA - maximálny výkon na minime priestoru



Hľadáte praktický sálavý ohrievač, ktorý vykúri veľkú plochu bez toho, aby zaberal drahocenný priestor? Potom spoznajte HEKLA - jedinečný záhradný ohrievač, ktorý splní vaše očakávania!


HEKLA je namontovaná na stabilnej a nastaviteľnej základni, ktorá zaberá málo miesta. Je vybavený eko horákom zaisťujúcim efektívne spaľovanie alebo nízku spotrebu plynu. Rovnako ako u modelu ETNA je dosah HEKLI približne 5 metrov.


WATRA - minimalistický plynový ohrievač



Plynový ohrievač z rady WATRA osloví predovšetkým milovníkov jednoduchosti. Minimalistické vybavenie bude ladiť s elegantným aranžmánom vychádzajúcim z najnovších trendov v dizajne.


Záhradný ohrievač WATRA je dostupný v dvoch variantoch: s vysokým a nízkym sklom. Čierne kovové puzdro obdĺžnikového tvaru v kombinácii so sklenenou vitrínou pôsobí veľmi efektne. Po zapnutí prístroja sa za sklom objaví plameň v podobe ohňa. Pútavý dizajn ide ruka v ruke so spoľahlivosťou a funkčnosťou. Pevný, stabilný ohrievač sa mimoriadne jednoducho používa. Jeho prevádzkový dosah je 3 metre (VODA 1.1) alebo 4 metre (VODA 1.4). Výrobca odporúča používať ohrievač pod strechou.


Krásna záhrada po zotmení


Keď hovoríme o výhodách záhradných ohrievačov navrhnutých Garden Space, nemožno nespomenúť ich vycibrenú estetiku. Každý model bol starostlivo navrhnutý s dôrazom na najmenšie detaily. Plynové fľaše napájajúce zariadenia sú ukryté v kryte, takže nenarúšajú estetiku záhrady. Stabilné, kvalitné konštrukcie sú vyrobené z materiálov so zvýšenou odolnosťou proti mechanickému poškodeniu a vonkajším faktorom (voda, vysoké a nízke teploty, UV žiarenie). Jednoduché a zároveň efektné konštrukcie sa prelínajú do moderného aranžmánu a stávajú sa jeho ucelenou súčasťou. Zapnuté ohrievače robia zo záhrady útulné, očarujúce miesto, ktoré vedie k dlhým rozhovorom. Garantujeme, že nový prírastok na terasu si obľúbi každý romantik.



Záhradné ohrievače a spoločnosť: riešenia pre vaše podnikanie


Záhradná technika značky Vulkan je veľmi obľúbená nielen medzi šťastlivcami, ktorí majú vlastné záhrady, ale aj medzi podnikateľmi prevádzkujúcimi vlastné gastronomické priestory, hotely, SPA centrá a ďalšie zariadenia, ktoré zákazníkom ponúkajú možnosť využitia vonkajšieho oddychu či rekreácie. oblasť. Umiestnenie záhradných ohrievačov medzi stoly alebo iné vybavenie je jednoduchý a efektívny spôsob, ako zabezpečiť hosťom maximálny komfort. Vďaka praktickým doplnkom budú môcť kaviarenské záhrady a plážové bary hostiť zákazníkov aj v menej slnečných, chladnejších dňoch.



92 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page