top of page

VYJADRITE SA POMOCOU TRENDOVÝCH DOPLNKOV PRE TELEFÓNY

Obaly na telefóny značky IDEAL OF SWEDEN sú perfektnou voľbou, ak chcete aby váš telefón vyzeral dobre. Kryty mobilných telefónov sa vyznačujú silným zmyslom pre módu a dizajn a zároveň predstavujú funkčné a odolné ochranné kryty pre váš telefón.



Víziou značky je, že budete môcť premeniť svoj telefón z obyčajného nástroja na osobný a trendový módny doplnok. Vynaložili veľa energie na to, aby bolo pre vás jednoduché a zábavné zladiť puzdro na telefón a vaše Airpods, rovnako ako oblečenie, s vašim vlastným osobným štýlom.


V sortimente značky nájdete rôzne kategórie a typy puzdier na telefóny, od klasických puzdier po luxusnú ateliérovú kolekciu. Môžete si teda vybrať medzi puzdrom s elegantným a lesklejším povrchom alebo mäkším a štruktúrovaným povrchom. Na vnútornú stranu väčšiny puzdier pridali mikrovlákno pre jemné vloženie telefónu, aby sa predišlo poškriabaniu.



ELEKTRIJÚCE KUSY VHODNÉ PRE NOČNÝ ŽIVOT


Kolekcia Catch the Light, inšpirovaná oslepujúcimi svetlami a trblietavým leskom noci, obsahuje úplne nový rad puzdier na telefón, tašiek cez rameno, držiakov na prsty a ďalšie doplnky. Všetky nové kúsky boli vytvorené so zámerom vniesť do vášho každodenného šatníka kúsok hypnotického vzrušenia z nočného života.

Či už sa rozhodnete nosiť tieto doplnky cez deň alebo v noci, v kancelárii alebo v meste, určite vzbudíte dramatický dojem. V tejto kolekcii nájdete zastúpenú väčšinu produktových kategórií. Všetky nové produkty boli vytvorené s trblietavým vzorom s odtieňmi striebornej a kozmickej čiernej, ktoré pripomínajú vzdialené galaxie, spolu s čiernou povrchovou úpravou z PU kože zdobenou striebornými detailmi.


Bez ohľadu na štýl, ktorý hovorí o vašej jedinečnej osobnosti, budete viac než pripravení vykročiť do noci s týmito nápadnými a očarujúcimi kúskami. Nechajte svoj telefón stáť v centre pozornosti s naším najnovším puzdrom Fashion Case v hypnotickom lesku a nezabudnite ho spárovať so zodpovedajúcim držiakom Ring Mount pre maximálne pohodlie a nosenie, keď sa v noci pohybujete.

Pre tašky prináša späť veľmi populárnu tašku cez rameno Billie s popraskanou platinovo čiernou umelou kožou s textúrou a so striebornými cvočkami lemujúcimi hornú časť. Úplne prvýkrát sa k nej pripája jej sestra Crystal Shoulder Bag – krátka taška cez rameno so zdobeným detailom retiazky. Rovnako ako taška cez rameno Billie má nastaviteľný popruh a niekoľko priehradiek na zips, ktoré vyhovujú vašim každodenným potrebám. Uistite sa, že ho spárujete s novou taškou Bobbi AirPods Zip Bag, ktorá sa dodáva so strieborným háčikom, ktorý možno pripevniť k taške s detailmi retiazky, ktoré umožňujú príslušenstvo. Dokončite vzhľad pomocou retiazkového doplnku na kľúče a ste pripravení na čokoľvek, čo vám noc prinesie.




29 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page