top of page

VONKAJŠÍ KOBEREC - DEKORÁCIA, KTORÁ MÁ ŠTÝL

Vonkajší koberec je nenápadný doplnok, ktorý môže úplne zmeniť vzhľad balkónu či terasy. Chýba vášmu balkónu šmrnc? Zmenil sa váš odpočinok na balkóne na každodennú šedú rutinu? Potom je najvyšší čas na zmenu! Koniec jari je ideálny čas, kedy sa môžete postarať o svoje okolie a pripraviť ho na náročnú letnú sezónu. Čo môžete urobiť, aby ste úplne zmenili svoj balkón? Pozrite si naše návrhy a pocíťte ten správny impulz!

Vonkajší koberec - stojí to za to?

Moderné záhrady sú plné nábytku a doplnkov, ktoré sme si donedávna vedeli predstaviť len v interiéroch. Nekvalitnému plastovému nábytku a nepohodlným lavičkám už odzvonilo. V moderných priestoroch, ktoré zariadili odborníci, si môžete všimnúť jasné odkazy na estetiku obývacích izieb. Ani balkóny nie sú výnimkou. Starostlivo zariadeným terasám a balkónom v posledných sezónach dominujú mäkké sedacie súpravy, modulárne rohové pohovky a štýlové doplnky, ktoré dokážu tieto priestory zútulniť. Jednou z našich najpopulárnejších noviniek sú vonkajšie koberce.


Na prvý pohľad sa môže zdať, že koberec na balkóne či terase nie je práve najlepší nápad, pretože mu neustále bude robiť spoločnosť dážď, špina, piesok a iné nečistoty, ktoré sa prenášajú na topánkach... Opak je však pravdou! Výrobcovia moderného záhradného vybavenia opäť dokázali, že aj nepredstaviteľné sa môže stať skutočnosťou! Vonkajší koberec môže byť praktickým doplnkom s dlhou životnosťou. Nesmierne dôležitý je však výber modelu z vhodných materiálov.

Záhradný koberec z ponuky Garden Space sa líši od mäkučkých modelov s hustým vlasom, ktoré zvyčajne vídame na podlahách v našich obývačkách. Spoločnosť SUNS, ktorá sa špecializuje na výrobu kvalitného outdoorového nábytku a doplnkov, ponúka oveľa praktickejšie riešenie - vonkajší koberec s plochým pretkávaním. Koberce, ktoré výrazne pripomínajú tkané behúne, sú nielen veľmi odolné, ale aj príjemné na dotyk. Vonkajší koberec s logom značky SUNS je vyrobený z materiálu, ktorý neabsorbuje vodu ani nečistoty. Môžete si byť istí, že koberec nevybledne ani napriek priamemu pôsobeniu UV žiarenia.

Ekologický vonkajší koberček

Nie je nám ľahostajný ani stav životného prostredia, a práve preto našim zákazníkom ponúkame produkty, ktoré sú vyrobené z ekologických materiálov. Každý vonkajší koberček s logom Suns sa vyrába z PET fliaš. Vďaka recyklácii a špeciálnym metódam spracovania sa tento materiál mení na mäkké a na dotyk príjemné vlákna s vysokou odolnosťou voči mechanickému poškodeniu (roztrhnutiu, páraniu atď.) a neustálym zmenám počasia. Koberec je dostupný v mnohých farebných variantoch, vďaka čomu si svoj vysnívaný model nájde naozaj každý.


Vonkajší koberec: veľký význam malých vecí

Vonkajšie koberce a iné záhradné doplnky zohrávajú veľkú úlohu pri formovaní charakteru vášho obľúbeného priestoru na čerstvom vzduchu. Aj to najjednoduchšie zariadenie v klasickom štýle sa stane jedinečné, keď ho oživíte doplnkami, ktoré budú odrážať váš charakter. Váš balkón sa môže mávnutím ruky zmeniť na odľahlé, pokojné zákutie, ak ho doplníte kobercom, romantickým osvetlením (lampášmi alebo vonkajšími svietidlami), mäkkými vankúšmi, hebkými dekami či košatými rastlinami vo vysokých kvetináčoch alebo kochlíkoch zavesených na zábradlí. Práve maličkosti dodajú vašej oáze pokoja pocit tepla a útulnosti. Zaručujeme vám, že sa do svojho nového balkónu zamilujete na prvý pohľad a stane sa vaším obľúbeným miestom na letný oddych.

Vonkajší koberec a nábytok značky Vimine - balkón v boho štýle

Boho štýl je opäť v kurze. Čoraz častejšie sa jeho prvky objavujú nielen v interiéroch, ale i v záhradách Balkón nasýtený prirodzenosťou, plný svetlých farieb a prírodných materiálov je veľmi atraktívny a praktický. Vďaka nábytku v štýle boho môžete nadobudnúť pocit súznenia s prírodou a získať dokonalý priestor na hodnotný odpočinok. Ako zariadiť terasu v tomto štýle? Jej základom bude záhradný nábytok z ratanu - exotického materiálu, ktorý je získavaný z ohybných kmeňov ratanových paliem. Pohovka CANNES, hojdacie kreslá MARSEILLE alebo stoličky LAVAL v kombinácii s malým stolíkom potešia každého milovníka kvalitného dizajnu. Na balkóne nemôže chýbať svetlý koberec, vankúše so strapcami, makramé ani lapač snov.


Sedacia súprava z umelého ratanu a vonkajší koberec - kombinácia, na ktorú sa môžete spoľahnúť

Milujete univerzálne a nadčasové riešenia? V takom prípade sa vaša malá „záhrada“ uprostred betónovej džungle nezaobíde bez nábytku z umelého ratanu. Súprava, ktorá sa skladá z dvoch kresiel a okrúhleho stolíka, vám zaistí pohodlie pri oddychu s knihou alebo pri prestávke v práci so šálkou obľúbenej kávy. Nábytok z umelého ratanu je výnimočne odolný voči vonkajším vplyvom a mechanickému poškodeniu, nevyžaduje žiadnu údržbu a môže bezpečne zimovať na čerstvom vzduchu. Elegantnú a ľahkú súpravu z umelého ratanu môžete bez výčitiek skombinovať s vonkajším kobercom v akejkoľvek farbe a tvare.

Myslíte si, že nákup zaujímavého a odolného nábytku na balkón stojí veľa peňazí? Omyl! Navštívte náš outlet, kde nájdete vystavené kúsky záhradného nábytku a najrôznejšie doplnky. V sortimente outletu sa nachádzajú vysokokvalitné výrobky s nepatrnými známkami používania za mimoriadne atraktívne ceny.

559 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page