top of page

Terasová hliníková pergola s pohyblivým krytom pre modernú záhradu

Letné mesiace sú každý rok teplejšie. Stačí si popoludní ľahnúť na lehátko na terase, aby ste rýchlo zistili, že bežné záhradné slnečníky už neposkytujú úľavu od tepla, ktoré sa valí z neba. Výrobcovia špičkového vonkajšieho vybavenia uspokojujú rastúce očakávania nadšencov záhradnej lenivosti ponukou moderných striech v podobe hliníkovej pergoly so skladacou strechou.


Letné mesiace sú každý rok teplejšie. Stačí si popoludní ľahnúť na lehátko na terase, aby ste rýchlo zistili, že bežné záhradné slnečníky už neposkytujú úľavu od tepla, ktoré sa valí z neba. Výrobcovia špičkového vonkajšieho vybavenia uspokojujú rastúce očakávania nadšencov záhradnej lenivosti ponukou moderných striech v podobe hliníkovej pergoly so skladacou strechou. Aké sú výhody terasovej pergoly s pohyblivým krytom? Pozrite sa na to!



Terasová hliníková pergola s pohyblivým krytom - najvyšší komfort bez ohľadu na počasie


Až donedávna bol malý okrúhly slnečník povinným prvkom každej záhrady. Štandardné slnečníky bohužiaľ nedokázali zatieniť veľmi veľkú terasu a zmena výšky slnka znamenala nutnosť presunu ťažkej konštrukcie. Markízy boli alternatívou k slneřníkom. Toto riešenie malo, bohužiaľ, aj svoje nevýhody. Väčšina markíz bola vyrobená z materiálov s akrylovými prísadami. Zvinutie vlhkej markízy by mohlo viesť k formovaniu plesní. Markízy sa navyše rýchlo zahriali, čo spôsobovalo nepríjemné pocity ľuďom, ktorí sa zdržiavali pod strechou. Narúša vrtošivé počasie, na ktoré máme najmenší vplyv, to, čo máme v lete najradšej - relaxáciu v súkromí? Nie nevyhnutne! V moderných záhradách nie je priestor pre provizórne riešenia. Terasová hliníková pergola s pohyblivým krytom bude fungovať všade tam, kde záhradný slnečník a markíza už nefungujú.


Inovatívna hliníková pergola so skladacou strechou šitá na mieru vašej terase


Moderné terasové strechy dostupné v ponuke Garden Space sú navrhnuté tak, aby ich bolo možné prispôsobiť takmer každému priestoru. Bez ohľadu na to, či chcete zakryť malú terasu alebo snívať o samostatne stojacej veľkej pergole za domom, môžete si byť istí, že terasová pergola s pohyblivým krytom splní vaše očakávania. Pergoly dostupné v rozsiahlej ponuke Garden Space sú k dispozícii v nástenných alebo samostatne stojacich verziách. Konštrukcie s materiálovou strechou sú vyrobené z modulárnych častí, čo umožňuje ovplyvňovať výsledný tvar pergoly.

Každá hliníková pergola navrhnutá dizajnérmi, ktorí sa podieľajú na tvorbe značky Garden Space, je vyrobená z vysoko kvalitných materiálov, ktoré si poradia s náročným vonkajším prostredím. Silný rám vyrobený z hliníka s antikoróznou práškovou farbou sa nepoškodí pod vplyvom ultrafialového žiarenia, dažďa, snehu alebo extrémnych teplôt. Dôležité je, že ani silný, nárazový vietor nemôže narušiť štruktúru.



Terasová hliníková pergola - celoročné relaxačné centrum


Investícia do terasovej pergoly s pohyblivým krytom vás priblíži k tomu, aby sa váš sen o pôvabnej zimnej záhrade splnil. V predaji nájdete veľa ďalších produktov, pomocou ktorých môžete rozšíriť základnú verziu pergoly. Obohatením strechy o integrovaný systém LED osvetlenia, infračervenými ohrievačmi a sklom, posuvnými dverami vytvoríte atraktívnu terasu, ktorá bude členom domácnosti a hosťom k dispozícii po celý rok bez ohľadu na počasie za oknom.


Terasová pergola s pohyblivým krytom vyrobeným z hliníka alebo tkaniny


V katalógu Garden Space nájdete pergoly s dvoma typmi strešnej krytiny. Prvý variant, látková strecha, osloví milovníkov jemného klasického dizajnu. Strecha zo svetlého materiálu priestor rozžiari a dodá aranžmánu elegantný, jemný charakter. Materiál použitý na výrobu strechy sa vyznačuje nadpriemernou odolnosťou proti vonkajším faktorom. Neohrievajúca sa viacvrstvová technická tkanina poskytuje nielen 100% tienenie, ale slúži aj ako tesná bariéra proti zrážkam. Pomocou kľuky, ktorá je súčasťou súpravy alebo diaľkového ovládača, môžete strechu pohodlne rozložiť a zložiť.


Nasledujúci návrh osloví milovníkov minimalistického, surového dizajnu. Záhradný hliníkový nábytok bude vyzerať skvele v spoločnosti pergoly vyrobenej výhradne z hliníka. Striešky rady MARANZA boli navrhnuté pre náročných zákazníkov, ktorí hľadajú komplexné a spoľahlivé riešenie pre svoju záhradu. Modely MARANZA môžu byť pokryté hliníkovými otočnými lištami. Zmenou uhla lamiel pomocou diaľkového ovládača môžete ovládať množstvo slnečného žiarenia dopadajúceho na terasu. Komplexné lamely vytvárajú kompaktnú a rovnomernú štruktúru nepriepustnú pre vodu. Voda stekajúca na strechu je odvádzaná žľabovým systémom integrovaným do nôh konštrukcie. Terasové pergoly s pohyblivým krytom MARANZA sú dostupné v dvoch farebných prevedeniach - bielej a tmavošedej. Na predaj sú k dispozícii modely rôznych veľkostí.



Zložitá montáž? Nie v Garden Space!


Bojíte sa, že umiestnenie veľkej a pevnej konštrukcie na vašu terasu môže prekročiť vaše sily? Svoje starosti môžete odložiť bokom! Vašou úlohou je zvoliť model, ktorý vás zaujíma. O prepravu a montáž pergoly sa postarajú naši technici. Dôležité je, že nebudete musieť znášať ďalšie náklady spojené s montážnou službou.

108 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page