top of page

POHOVKA NA BALKÓN – NÁDHERNÉ VONKAJŠIE SEDENIE I V PANELÁKU

Pohovka na balkón namiesto nekvalitných stoličiek a stola? Prečo nie! Nastal čas dať im zbohom a zadovážiť si namiesto nich pohodlnejšie kúsky! Aj malý balkón sa môže zmeniť na očarujúcu obývaciu izbu, ak sa oň správne postaráte. Prezrite si našu ponuku nábytku na balkón a nájdite model, ktorý vám spríjemní celý rok!


IMOLA – pohovka na balkón z umelého ratanu



Praktická, jedinečná a mimoriadne pohodlná... Presne taká je IMOLA – pohovka na balkón, vďaka ktorej bude vaše leto ešte krajšie!


Nábytok na balkón by mal na jednej strane dobre vyzerať a poskytovať ideálne podmienky na odpočinok a na druhej strane by sa mal vyznačovať mimoriadnou odolnosťou. So záhradnou pohovkou IMOLA získate vybavenie, ktoré má všetko, čo by ste od nábytku na balkón mohli očakávať. Praktická a mimoriadne elegantná pohovka premení aj fádny balkón na luxusnú obývaciu izbu zaliatu lúčmi teplého slnka. Ľahká rohová pohovka s mäkkými vankúšmi je vyrobená z umelého ratanu – inovatívneho materiálu s prírodnou povrchovou úpravou. Umelý ratan je charakteristický vynikajúcou odolnosťou voči mechanickému poškodeniu a vonkajším vplyvom, napríklad UV žiareniu, vode a extrémnym teplotám. Už si nemusíte zaťažovať hlavu s impregnáciou vášho nábytku – znečistené povrchy tohto nábytku totiž stačí jednoducho pretrieť vlhkou handričkou. Umelé „prútie“ sa navyše skladá z hustých neporéznych vlákien, ktoré neabsorbujú vodu a nečistoty. Čistenie nábytku je teda naozaj jednoduché.

Pletená pohovka je umiestnená na vysokých, jemne rozšírených hliníkových nožičkách, ktoré jej dodávajú ľahkosť. Pohovka na balkón IMOLA je dostupná v troch farbách – bielej, hnedej a sivej. Ku každému modelu neodmysliteľne patrí konferenčný stolík s doskou z tvrdeného skla.


Pohovka na balkón MONZA – štýlová obývačka obklopená budovami


Súprava na balkón MONZA osloví všetkých milovníkov dizajnu, ktorí snívajú o elegantnom mieste na oddych. Ďalšia súprava značky Oltre pozostáva zo štyroch prvkov – elegantnej dvojmiestnej pohovky, dvoch kresiel a konferenčného stolíka. Škandinávska sivá, prírodná hnedá alebo jemná biela? Vyberte si spomedzi troch moderných farieb.

Pri menovaní plusov nábytku s logom značky Oltre nemôžeme vynechať kvalitu vankúšov. Pohovky MONZA sú rovnako ako iné modely vybavené mäkkými sedadlami a opierkami z poddajnej čalúnnickej peny s vysokou hustotou. Pena je chránená obliečkami z polyestru impregnovaného teflónom. Dodatočná teflónová vrstva vytvára na tkanine hydrofóbnu membránu, ktorá chráni vankúše pred nečistotami a vodou. Vďaka tomu na vankúšoch nevznikajú nevzhľadné škvrny a ich čistenie je jednoduché ako hračka.



CORFU – originálna pohovka na balkón


Nábytok z lana? Prečo nie! Dizajnéri spoločnosti Zumm opäť dokázali, že kreatívne riešenia sú ich špecialitou! Pohovky CORFU sú vyrobené je hliníka ošetreného práškovou farbou. Pevná, ale ľahká kovová konštrukcia je omotaná silným polypropylénovým lanom, ktoré vytvára operadlo. Tento zaujímavý detail dodáva nábytku originálny a dekoratívny charakter.

Netradičná rohová sedačka je charakteristická výraznými tmavými farbami. Pohovka na balkón CORFU stojí na nízkych nožičkách z eukalyptového dreva. Pohovku elegantne dopĺňa nízky konferenčný stolík s doskou z umelého sivého kameňa.


MASCA – avantgardná pohovka na balkón


Neviete sa rozhodnúť medzi ležadlami a pohovkou? Už sa viac nemusíte trápiť! Nábytok na balkón MASCA je multifunkčné vybavenie, ktoré vám poslúži v mnohých ohľadoch.

Súprava MASCA splní očakávania tých, ktorí snívajú o funkčnom a luxusnom mieste na oddych. Pohovka MASCA sa stane vaším nerozlučným spoločníkom pri opaľovaní, stretnutiach s priateľmi, popoludňajšom šlofíku či oddychu pri šálke voňavej kávy. Nábytok vďačí za svoju všestrannosť špecifickej konštrukcii. Pohovka na balkón MASCA sa skladá z dvoch menších jednoduchých pohoviek, ktoré sa dajú jednoducho spojiť. Ak chcete vašu rohovú pohovku premeniť na dvojmiestne ležadlo alebo dve samostatné leňošky, stačí ju rozložiť. Moduly sú ľahké a ich montáž intuitívna. Skladanie „nového“ nábytku je teda naozaj ľahké a navyše aj zábavné. Súpravu MASCA si môžete kúpiť v troch univerzálnych farbách, ktoré dokonale ladia s moderným zariadením.


UOVO – originálna hojdačka namiesto pohovky na balkón


Ďalšie miesto v našom zozname inšpirácií na balkóny je venované všetkým, ktorí bojujú so zariaďovaním menšieho balkónu. Naozaj musí menší priestor automaticky znamenať nepohodlie? Vôbec nie! Na všetky balkóny, kde nie je priestor na pohovku, sa perfektne hodí UOVO!

S kreslom UOVO si na váš balkón prinesiete pohodlie, o akom ste doteraz ani nesnívali. Vďaka dizajnovej hojdačke si môžete dopriať chvíle plnohodnotného a ničím nerušeného oddychu v objatí mäkučkých vankúšov. Hlboké sedadlo v tvare vajíčka je vyplnené vankúšom, ktorý rozmazná vaše telo. Hojdačku môžete zavesiť dvoma spôsobmi – na stabilný a silný kovový stojan alebo priamo na hák pripevnený k streche. Kompaktné UOVO zaberá minimum miesta, je pohodlné, pevné a dobre vyzerá... Viete si predstaviť lepšiu kombináciu?


Pohovka na balkón CANNES – džungľa v meste


Obľubujete skôr neformálne zariadené priestory, v ktorých hrá hlavnú rolu samotná matka príroda? Ak si chcete na balkóne zariadiť zelené zákutie plné života inšpirované fascinujúcou exotikou, s ohromným potešením vám predstavujeme pohovku CANNES – nezvyčajný kúsok, ktorý vášmu balkónu dodá bezstarostnú dovolenkovú atmosféru.

Pohovka na balkón CANNES je vyrobená z ratanu, ktorý pochádza z ohybných ratanových paliem rastúcich v ďalekej Ázii. Prírodný materiál v kombinácii s originálnym dizajnom dodáva nábytku z tejto série jedinečný charakter. Dizajnéri sa pri vytváraní kolekcie CANNES inšpirovali koloniálnym štýlom, ktorý je zmesou elegancie viktoriánskeho Anglicka a motívov z kultúry starých afrických a ázijských kmeňov. Dokonale tvarovaná ozdobná pohovka oživuje spomienky na bezstarostné prázdninové dobrodružstvá. Dokonalý efekt dosiahnete, ak pletenú pohovku skombinujete s výraznými doplnkami, napríklad so záhradným kobercom, romantickými lampášmi alebo ratanovými kvetináčmi s nádherne zakvitnutými kvetmi.

Ratanovú pohovku na balkón si môžete kúpiť samostatne alebo v súprave, do ktorej navyše patrí malý stolík a dve kreslá. Ľahkú pohovku i kreslá na balkón s logom Vimine ručne vyrábajú ľudia, pre ktorých sa výroba nábytku stala vášňou. Remeselný kumšt je vidieť v aj v tých najjemnejších detailoch. Okrem toho je nábytok Vimine vyrobený z ekologického ratanu, ktorý je pestovaný na udržateľných indonézskych plantážach. Pohovka na balkón CANNES je jedinečný kúsok, ktorý si zaslúži titul malého diela úžitkového umenia.


Pohovka na balkón na jeseň a v zime


Obávate sa kúpy novej pohovky na balkón, pretože máte problémy s jej uskladnením po ukončení letnej sezóny? V takom prípade vám radi ukážeme spôsob, ako na to! Už viac nemusíte hľadať miesto pre viacdielnu súpravu na balkón v stiesnenej pivnici. Nábytok vyrobený z moderných materiálov môže prečkať zimu vonku prikrytý len ľahkým krytom. V Garden Space nájdete všetko, čo potrebujete na správnu starostlivosť o svoj nábytok mimo sezóny. Medzi množstvom dostupných výrobkov nechýbajú ani ochranné kryty rôznych tvarov. Na rozdiel od väčšiny bežne dostupných poťahov nie sú kryty značky Aero Cover vyrobené z vinylu, ale z polyestru typu RIP-STOP s membránovou vrstvou. Inovatívna látka netvrdne pod vplyvom mrazu, je nepremokavá a navyše priedušná. Priedušná štruktúra zabraňuje tvorbe plesní a množeniu baktérií, čo má pozitívny vplyv na kondíciu vašej balkónovej pohovky. Každý ochranný kryt je dodávaný s taškou, ktorá uľahčuje jeho skladovanie mimo sezónu.

164 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page