top of page

Náš vlastný osobný raj doma. Nová outdoorová kolekcia.

Našou predstavou raja je dizajnový vonkajší priestor, ktorý si môžete užívať po celý rok.


Najmä jeden takýto. Kúsok raja na doma je naša predstava outdoorovej kolekcie pre rok 2022, ktorá je zameraná na potešenie z domova – najmä keď príde teplé počasie. Chcete sa k nám pridať v raji?


Štvorcová teaková kolekcia

Navrhla ju značka SUNS a je to dávka čistého pohodlia pre váš vonkajší priestor. Túto modulárnu kolekciu si môžete prispôsobiť svojim potrebám a je pokrytá látkou plne pripravenou na vonkajšie použitie. Vyrába sa aj tu v Európe. Aký lepší spôsob, ako si užiť vonku, ako s remeselnými dizajnérskymi kúskami vyrobenými z prírodných a udržateľných materiálov?

V nálade pre raj doma

Myšlienkou tejto kolekcie je užívať si terasu a záhradu po celý rok. Navrhli sme kúsky pre vnútorné / vonkajšie bývanie s použitím kvalitných komponentov, ako sú látky odolné voči vlhkosti, ručne tkané lano odolné voči UV žiareniu a materiály odolné voči poveternostným vplyvom, ktoré nehrdzavejú, ako je hliník a cement. Šedá, béžová a zelená dominujú palete farieb tejto sezóny. Vytvorte si svoj vlastný raj na ktorýkoľvek deň v roku.


Naplňte svoje vonkajšie vonkajšie priestory tropickým štýlom. Nápadný detailný dizajn a rám vyrobené z pevného udržateľného teakového dreva a ručne tkaného lana, oba odolné voči UV žiareniu. Dizajn miluje byť von rovnako ako pobyt vnútri. Pridajte do svojho vonkajšieho priestoru ekologický koberec vyrobený zo 100 % PET z recyklovaných plastových fliaš. Dosiahnite prirodzený vzhľad svojich priestorov s našimi kvetináčmi, vyrobenými špeciálne pre exteriér z materiálov odolných voči UV žiareniu a vlhkosti.


Jesť pod holým nebom

Potešenie z posedenia pri jedle vám prinesie dizajnový záhradný stôl je ťažké prekonať. Stačí si vybrať nejaký kuchynský riad a dekoráciu na ozdobenie vášho stola... a menu, samozrejme.




71 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page