top of page

Najlepší darčekový sprievodca, keď hľadáte darčeky pre blízkych ktorí zariaďujú domácnosť

Skvelá príležitosť ako vyjadriť vďaku rodičovi za dlhoročnú starostlivosť pri príležitosti životného jubilea môže byť ratanové hojdacie kreslo. Je to darček po ktorom túžia mnohí aj celý život a odkladajú jeho nákup z jedného jubilea na druhé. Ak sa bojíte, že prekročíte rodinný rozpočet tak zbystrite pozornosť.

Možno sa mýlim, ale pod hojdacím kreslom si obyčajne predstavujeme klasický tvar so sedadlom, operadlom a dvomi oblúkmi v spodnej časti, ktoré umožňujú samotné hojdanie. Všetko spája konštrukcia z rovnakého materiálu. Existuje množstvo rôznych tvarov a farieb.


Možno menej známy je takzvaný swivel. Tiež sa vyrába z ratanu ale konštrukcia je výrazne odlišná. Skladá sa z dvoch častí. Z pevnej podstavy a sedacej časti s operadlom. Obidve časti sú spojené otočným pružinovým mechanizmom. Tento umožňuje otočný aj hojdací pohyb medzi dvomi časťami konštrukcie.


Ďalším skvelým darčekom je okrasná zelená rastlina s dizajnovým kvetináčom.

Nielenže býva zelená rastlina odolná a vhodná pre domáce zvieratá, ale legenda hovorí, že víta bohatstvo a šťastie pre každého, kto sa jej dostane do cesty. Vyberte si zo smotanového, čierneho alebo ratanového kvetináča, ktorý zodpovedá estetike nového domova.



Ďalším veľmi pekným dizajnovým darčekom môze byť aj dizajnová lampa ktorá krásne

doplní a ozvláštni interiér zo série Miller je dizajnovým skvostom pre „retro nadšencov“. Zaujme svojím surovým charakterom a dodá šarm miestnostiam v akomkoľvek štýle. Ideálne pre použitie v obývacej izbe, spálni, pracovni, kancelárii. Napriek svojmu zjavne klasickému vzhľadu sa dá úspešne umiestniť do úplne moderných interiérov, čím porušuje konvenciu - kontrastný akcent. Máme mnoho spôsobov, ako rozjasniť interiér: dizajnové závesné svietidlá, stojacie svietidlá, nástenné svietidlá, stropné svietidlá a dizajnové stolové svietidlá.



Veľmi nápadným no finančne náročnejším darčekom je dizajnové kreslo. Môj výber by bolo kreslo Cozyboy, ktoré zaručuje svojim majiteľom kráľovský odpočinok. Krásne tvary pripomínajú barokové, elegantné interiéry. Prispôsobené požiadavkám modernosti, útulné a elegantné zároveňv vyzerajú skvele v rôznych prevedeniach. Dokonale sa hodí ku komode s klasickým kobercom alebo skvelé doplní charakter a prelomia monotónnosť minimalistických interiérov. Retro kreslo Cozyboy je k dispozícii v rôznych farebných prevedeniach a splní aj nároky náročného zákazníka. Straťte sa vo svojom obľúbenom pohodlnom retro kresle a ponorte sa do svojich myšlienok. Sedieť, ​​čítať, pozerať, odpočívať.

64 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page