top of page

Leto 2022 sa blíži a prináša tieto top trendy. Nakúpte teraz a ľutujte neskôr!

Najlepšia časť roka konečne prišla. Stretnutie s priateľmi a rodinou, popoludnia pri bazéne a večery vonku. Prineste do svojho domova aktuálne informácie o najväčších trendoch roka a vytvorte si letný raj svojich snov.


1. Džungľa v záhrade


Rastliny nám tento rok dali život a pomohli nám spojiť sa s prírodou a zároveň nám pomohli tráviť čas. Vieme, že starať sa o ne v lete je trochu komplikovanejšie, ale to neznamená, že naše rastliny milovať menej. So záhradnými kvetináčmi môžete doplniť vašu záhradu o dokonalé doplnky.



2. Prírodné materiály

Príroda je toto leto chladnejšia ako kedykoľvek predtým. Prírodné vlákna, ako je ratan, pomáhajú vytvárať uvoľnenú a super sviežu náladu a s kúskami, ako je naša pohovka Giana, môžete premeniť celý svoj priestor. Môžete si tiež vybrať prírodné a udržateľné materiály, ako sú tie, ktoré sú použité v našej lavici Safara – nevyhnutný kúsok pre vašu letnú aktualizáciu. Iné materiály ako cement a terazzo sú obrovskými letnými trendmi a pomôžu vám vytvoriť prirodzený a všestranný priestor.


3. Závesné kreslo

Bezpochyby je to hit leta. Zaveste stoličku z verandy alebo si vyberte model so stojanom a postavte si ho, kam chcete. Tento kus vyrobený z umelého ratanu má prirodzený vzhľad ratanu a zároveň vám uľahčuje život svojou trvanlivostou. Okrem toho, že je vodeodolnejší, ľahšie sa čistí a udržiava. Objavte všetky závesné kreslá.



4. Dotyk Stredomoria

Vzhľad, ktorý je opäť v móde a absolútne nevyhnutný pre toto leto. Námorné motívy, rovnako ako zelená a šedá paleta a záhradné taburetky a koberčeky sa dokonale kombinujú a vytvárajú prímorskú atmosféru. A aby sme vám uľahčili život, vytvorili sme túto úpravu so všetkými náležitosťami, aby ste sa doma cítili bližšie k Stredozemnému moru.



5. Udržateľné materiály

Naše domovy sú plné produktov vyrobených s ohľadom na planétu. Udržateľnosť pre nás nie je len trend – je to spôsob života. Každý vonkajší priestor potrebuje nejaké záhradné doplnky vyrobené zo 100% PET, materiálu vyrobeného z recyklovaného a recyklovateľného plastu. Pozrite si koberec Rodhe alebo kolekciu Delila s vankúšmi, taštičkami a koberčekom. Navrhnuté tak, aby dokonale vyhovovali vám a planéte.

Nie je nič lepšie ako prísť po dlhom horúcom dni domov a natiahnuť sa a oddýchnuť si na hojdacej sieti. Tieto trendy vám môže závidieť okolie a užite si tie malé chvíle naplno.

112 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page