top of page

Detské tričká - originálny nápad na potlač trička pre dieťa

Premýšľate, aká potlač trička je pre dieťa najoriginálnejšia? A prečo vlastne takéto tričko darovať? Poradíme vám.


Deti v sebe majú nekonečnú radosť a energiu, svojou úprimnosťou a zvedavosťou nás dokážu prekvapiť takmer vždy, neboja sa pýta a chcú sa učiť.

Tričká pre deti sú kúskom, ktorý musíte nakupovať a riešiť pomerne často, nakoľko deti rastú rýchlejšie, než si v skutočnosti dokážete predstaviť. Ani sa nenazdáte a vaše novorodeniatko sa začne plaziť a bľabotať.

Otvoríte oči a už aj odnášate svoje dieťa do škôlky a neskôr kupujete aktovku. A tak ďalej, veď to poznáte. Tento proces by ste si preto mali užiť čo najviac. A práve vtipné detské tričká vám trocha spríjemnia hektické dni tým, že vás rozosmejú vždy, keď ich na svojej ratolesti zbadáte.


Ako vybrať detské tričko pre najmenších


Ak hľadáte tričko pre novorodenca alebo batoľa, zvoľte radšej body. Vtipné bodýčko by totiž nemalo chýbať v žiadnej základnej výbave pre bábätko, či už vaše, alebo kamoškine.


1. Materiál


Deťom je potrebné dopriať to najlepšie. Ideálnym materiálom je preto mäkkučká bavlna alebo prírodný ľan, ktoré nedráždia citlivú detskú pokožku. Zároveň je dôležité, aby mohlo malé telíčko dostatočne dýchať.


2. Veľkosť a strih


Ďalšie dve kritéria veľkosť a strih nezaostávajú za materiálom, pretože predurčujú pohodlie dieťaťa. Body musí bábätku sedieť, nesmie mu byť príliš veľké, ale ani tesné, tak, aby poskytlo dostatok priestoru aj na plienku.

Oblečenie pre dojčatá sa väčšinou kupuje podľa veľkosti bábätka v centimetroch, v číslach sa určite nestratíte. Praktické sú kúsky s patentkami alebo ľahko rozopínateľnými gombíkmi.


3. Druhy detských body


Na trhu nájdete rôzne druhy bodýčok pre deti (v našej ponuke momentálne máme kúsky s krátkymi rukávom). Väčšinou si však môžete vyberať z:

  • body s dlhým rukávom

  • body s krátkym rukávom

  • body bez rukávov

Samozrejme na výber sú chlapčenské a dievčenské produkty.


4. Farba a potlač


Body pre deti sa predávajú v rôznych farbách, kombináciach a motívoch. My si však myslíme, že tie najchutnejšie sú práve biele. A čo im dodá viac rozkošnosti je práve vtipná potlač, napr.:

  • Zbaľ mi plienky mami/tati, ide s otcom/mamou na prechádzku

  • Keď vyrastiem, budem.....

  • Princezná, ktorá sa má nosiť na rukách




Prečo voliť bodýčka/tričká s potlačou


Vtipná potlač na detskom tričku, dodá celému detskému zovňajšku originalitu. Pri pohľade na malé detské telíčko, tak rozveselíte blízkych a možno vyčarujete úsmev na tvári aj náhodnému okoloidúcemu.

Originálna potlač dokáže premeniť aj obyčajné tričko na perfektný darček, ak práve nemáte iný nápad. Obdarovaná mamička dostane praktickú a vtipnú vec, ktorá ju vždy pobaví.

Základné tipy, ako nakupovať detské oblečenie


Neviete, ako s výberom detského oblečenia začať a s čím sa riadiť? Pripravili sme si pre vás 5 rýchlych tipov.


  1. Vyberte si všeobecnú/základnú farebnú schému (napríklad 3 farby).

  2. Zvoľte kvalitné materiály a kupujte len tie.

  3. Ideálne sú klasické vzory, pretože módne výstrelky rýchlo starnú.

  4. Oblečenie by sa malo páčiť aj samotným deťom, aby ho nosili rady.

  5. Vždy si buďte vedomí, do akého počasia alebo na aké príležitosti oblečenie nakupujete.


Keďže sa pomaly blížia Vianoce, nápadov nie je nikdy dosť, a preto sme vás chceli trocha inšpirovať. Ak hľadáte pre svoje dieťa v akomkoľvek veku originálny kúsok, máme pre vás najlepšie nápady na potlač tričiek. Vďaka nim budú vaše tričká jedinečné a aj decká v nich.

22 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page