top of page

ČREPNÍKY NA TERASE - USPORIADANIE TERÁS, BALKÓNOV A ALTÁNKOV

Updated: Nov 29, 2022

Chcete dať na terasu nové kvetináče? Aranžmány prezentované na našej stránke budú zdrojom inšpirácie pre všetkých estétov, ktorí chcú zaujímavo vyzdobiť vonkajšiu zónu. Aké modely by ste mali mať vo svojej zbierke? Zistite o najzaujímavejších črepníkoch, ktoré spájajú estetické a funkčné hodnoty!



Ratanové kvetináče na terase – aranžmány šetrné k matke prírode


Chcete obohatiť svoju záhradu o efektné a ekologické črepníky na terase? Aranžmány prezentované v katalógu značky Vimine budú tou najlepšou inšpiráciou! Záhrady, ktorým dominujú prírodné, voľné formy, harmonicky doplnia ratanové kvetináče.



Terasové kvetináče vďačia za svoju dekoratívnu formu svojej tkanej štruktúre. Ratan, exotická surovina získavaná z pružných kmeňov ratanových paliem, sa vyznačuje surovou štruktúrou a vysokou odolnosťou voči mechanickému poškodeniu. Ratanové vrkoče jemne zdôrazňujú krásu každej rastliny a stávajú sa jej efektným doplnkom. Pletené hrnce sú dostupné v mnohých variantoch líšiacich sa tvarom a veľkosťou. Niektoré z nich, najmä modely NARBONNE a RENNES, môžu slúžiť ako kontajner na koberčeky a vankúše alebo detské hračky používané v záhrade. Vnútro črepníkov je vystlané fóliou alebo vyplnené plastovou vložkou.


Obohatením vášho domáceho aranžmánu o kvetináče na terasu s logom Vimine získate krásnu dekoráciu a urobíte tak malú láskavosť planéte. Každý model ratanu je ručne vyrobený zo suroviny získanej z ekologických zdrojov, teda udržateľných plantáží. Remeselná zručnosť je viditeľná v dotvorení každého detailu.



Pamätajte, že ratan, ako väčšina materiálov prírodného pôvodu používaných v nábytku, „nemá rád“ vodu. Črepníky pred domom by ste mali na jeseň a v zime premiestniť na suché miesto. Raz za sezónu, najlepšie pred jej začiatkom, sa oplatí naimpregnovať výhonky ratanu bezfarebným prostriedkom, ktorý chráni pred vlhkosťou, zafarbením a zafarbením vplyvom UV žiarenia.

158 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page