top of page

Čistenie tváre

Zvážte, čomu je vaša pokožka vystavená počas celého dňa. Od make-upu a potu po častice v životnom prostredí, vaša pokožka nevyhnutne čelí mnohým vonkajším agresorom. Denné čistenie tváre odstráni z vašej tváre všetky posledné stopy nečistôt, prebytočného tuku, znečistenia a nežiaducich kožných buniek.


Čistenie je prvým krokom starostlivosti o pleť a je prospešné v mnohých ohľadoch. Ak nie je pleť vyčistená správne, nečistoty a znečistenie sa hromadia na povrchu vašej pokožky a môžu potenciálne prispieť k vyrážkam, dehydratácii a starnutiu.

Rovnako ako mnoho iných, tak ako sa menia ročné obdobia, menia sa aj potreby mojej pleti a to predstavuje príležitosť vyskúšať nové čistiace prostriedky s mojím obľúbeným čistiacim zariadením. Vonku ostrý zimný vietor a pôsobenie ohrievačov vnútri bojujú o odstránenie vlhkosti z mojej pokožky. Pre mňa to znamená výmenu ľahších textúrovaných produktov starostlivosti o pleť za výživnejšie krémové textúry, ktoré počas chladnejšieho počasia upokoja a uzamknú hydratáciu.


Udržujte čistú pokožku


Koža produkuje kožný maz, aby sa chránila pred poškodením životného prostredia. Zatiaľ čo kožný maz je pre vašu pokožku prospešný, ak zostane na koži príliš dlho bez toho, aby bol vyčistený, alebo ak je na povrchu nadbytočný olej, môže sa zmiešať s akýmkoľvek zvyškom usadenej pokožky. To môže spôsobiť zväčšenie pórov a zablokovanie kožných folikulov, zachytávanie kožného tuku a ponechanie baktérií preniknúť do pokožky, čo vedie k zápalu, akné a škvrnitej a nevýraznej pleti. V našich životoch neustále hľadáme nové prírastky, ktoré nám pomôžu zlepšiť naše domáce rutiny, mojou súčasnou posadnutosťou sú: elektronické zariadenia na starostlivosť o pleť. Konkrétnejšie čistiaca kefa na tvár. V tomto príprade som si zvolila čistiacu kefu na tvár značky FOREO.


Čistiaca kefa na tvár - čistenie tváre
Čistiaca kefa na tvár - čistenie tváre

Zvýšte hydratáciu


Pravidelné čistenie tváre je tiež dôležitým faktorom, ktorý pomáha pokožke udržiavať správnu úroveň vlhkosti. Dehydrovaná pokožka vyzerá drsne, vráskavo a starne. Čistenie pomáha riadiť hladinu pH pokožky; umožňuje dostatočné zadržiavanie vody a produktov pre správnu hydratáciu pokožky.


Zostaňte mladí


Každý deň vaša pokožka starne. Znečistenie a toxíny z životného prostredia môžu urýchliť proces starnutia a veľmi jednoduchý proces čistenia pokožky je vynikajúcim spôsobom, ako sa zbaviť všetkých nechcených čiastočiek a stimulovať vnútorné procesy, ktoré bojujú so starnutím vrátane vrások, nedostatku tónu, pigmentácie a otupenosť.


Čistiaca kefa na tvár - FOREO
Čistiaca kefa na tvár - čistenie tváre

Zvýšte účinnosť produktu


Bez čistenia by bola vaša pokožka pokrytá hrubou vrstvou špiny a prachu, ktoré môžu sťažovať prieniku účinných látok do pokožky, a tak správne fungovať. Vyčistením pórov sa vaša pokožka pripraví na absorpciu iných produktov starostlivosti o pleť, a preto bude pre maximálnu účinnosť vnímavejšia na nasledujúce ošetrenia, akými sú exfoliátory, masky, séra a zvlhčovače. Keď je pokožka pripravená na optimálne vstrebanie zložiek, je načase naniesť sérum a zvlhčovač. Tu je vhodný produkt FOREO LUNA 3 skutočne zmení každú rutinu starostlivosti o pleť. Namiesto nanášania výrobkov končekmi prstov použite zakrivený povrch na zadnej strane LUNA 3. Koncentrické vyvýšeniny spoločne s pulzáciami T-Sonic uvoľňujú napätie v tvári a zlepšujú absorpciu aktuálnych receptúr pre hladšiu a mladšie vyzerajúcu pokožku. Režim masáže LUNA 3, dostupný výhradne prostredníctvom aplikácie FOREO, poskytuje používateľom množstvo spevňujúcich masážnych procedúr na tvári, vďaka ktorým sa budete môcť nechať rozmaznávať z pohodlia domova.

112 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page