top of page

7 najlepších kozmetických darčekov, ktoré prekvapia a potešia

Vybrať dokonalý darček k sviatku pre milovníčku krásy – niekoho, kto odmieta zaspať bez obľúbeného nočného hydratačného krému alebo ktorého nechty ste nikdy nevideli bez sviežej manikúry – nie je vždy jednoduché.


Vzhľadom na to, že v dnešnej dobe máme nekonečno možnostíi a čoraz menej času na ich nakupovanie (sviatky oficiálne začínajú tento týždeň), je dôležitejšie ako kedykoľvek predtým dať do pohybu plán na nájdenie tých najlepších kozmetických darčekov pre svojich priateľov a rodinu.


Pre malú inšpiráciu na darčeky som zhrnula niekoľko vynikajúcich darčekových setov a rôznych nápadov, ktoré môže oceniť každý nadšenec krásy, od vyhľadávanej značky akou je PUPA Milano. Či už sa vaša priateľka snaží doplniť svoju rutinu starostlivosti o pleť na deň a noc, alebo objaviť skrášľujúce prípravky v mesačnom adventnom kalendári, tieto premyslené tipy im určite vyčaria úsmev na tvári. Tu je 7 najlepších kozmetických darčekov, ktoré môžete nakupovať teraz a zabaliť neskôr.



Viete si predstaviť niečo lepšie, ako mať darček celý pre seba? Dostaňte ich 24! Darujte a obdarujte sa adventným kalendárom značky Pupa: perfektným a kúzelným darčekom, ktorý dokáže prekvapiť každý deň. Na čo ešte čakáte?



Vamp! Palette Black v sebe snúbi rockovou dušu s intenzívnymi farbami a odvážnymi kontrastmi. VAMP! Eau de Parfum, novými textúrami a špeciálnymi efektmi pre viaczmyslový zážitok.





Vamp! je lak na nechty s rôznymi vôňami, ktoré sú rovnaké ako parfumované vody Vamp! Eau de Parfum pre jemne voňavé nechty so zvodným gélovým efektom. Jedinečná textúra obohatená o mikro- a maxiperličky umožňuje dosiahnuť trojrozmerný vyplňujúci efekt s mimoriadne trblietavým finišom.


Svieže tóny kvetu pomarančovníka a gardénie vytvárajú osviežujúcu a delikátnu hlavu vône, ktorá razí cestu ružovému absolútu, znamenitému symbolu ženskosti. Hrejivé tóny santalového dreva a vanilkového struku odkrývajú obraz „nahoty“. Flakónik sa inšpiruje tvarom ikonickej maskary Vamp! od Pupa, halí sa do ružovej, aby stelesnil romantickú a čarovnú ženu.




Produkty pre líčenie a starostlivosť o pleť s úplne novými a senzorickými textúrami sú zvýraznené opojnými vonnými akordmi. Rafinovaná farebná ponuka jemných odtieňov je rozžiarená zlatistými odleskami pre zvýraznenie kontúr tváre, oživenie farby pleti a žiarivý vzhľad.


Nechajte sa očariť viacdimenzionálnym výsledkom maskary Vamp! All in One pre okamžitý veľkolepý objem, natočené a predĺžené riasy. Maskara s posilňujúcim ošetrením, ktorá pri pravidelnom používaní podporuje prirodzený rast mihalníc.




produkty pre líčenie očí, ktoré skrátka musíte mať. V moderných puzdrách clutch zo semišu, látky známej svojou jemnou eleganciou, a z trendy metalickej textílie.

267 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page