top of page

10 vianočných obývačiek, ktoré budete chcieť okamžite skopírovať

Updated: Dec 1, 2021

Nič nenaznačuje začiatok sviatočnej sezóny tak, ako keď vytiahnete zaprášenú škatuľu sviatočných dekorácií z hlbín úložného priestoru, zapnete si ošúchaný vianočný film s Vanessou Hudgens v hlavnej úlohe s veselým zvukom v pozadí, našľaháte si horúcu čokoládu alebo kakako a ozdobíte byt tak, aby sa váš domov stal sviatočnou krajinou zázrakov.


Máme niečo pre prázdninové obývačky, ktoré nás zastavia v našom predvianočnom zhone, a každý rok radi čerpáme inšpiráciu z tých najlepších dizajnov, ktoré použijeme v našich domovoch, aby boli čo najteplejšie a najpríjemnejšie. Či už pracujete s tým, čo už máte, alebo prehodnocujete celú svoju vianočnú výzdobu, už nehľadajte. Týchto 10 vianočných obývačiek je takých dobrých, že si ich budete chcieť okamžite skopírovať:


1. Táto elegantná a neutrálna obývacia izba je skutočnou vianočnou oázou


Táto obývačka je stelesnením vznešenej, no zároveň slávnostnej dekorácie ja sa jej jednoducho neviem nabažiť. Aby ste si to znovu vytvorili pre seba, vezmite si biely kockovaný dekor a jednoduchú umelú zeleň, aby ste do už tak krásne upraveného priestoru vniesli život a teplo.


Interier definujú veľké biele kreslá











Čierno-biela mikroplyšová deka My House






2. Vianočná nálada vo Woodlande, ktorá je teplá, a rovnako aj lákavá



Ak by sme mali prístup do tejto obývačky, je dosť veľká šanca, že by sme ju jednoducho nikdy neopustili. Preskočte svoju tradičnú sviatočnú paletu farieb červenej, bielej a metalízy a rozhodnite sa pre zemité tóny, aby ste dosiahli podobnú atmosféru inšpirovanú lesom.


3. Moderná vianočná obývačka, ktorá obstojí v skúške časom



Vďaka čistým líniám a odtieňom bielej farby, ktoré dopĺňajú modernú krajinu, táto obývačka zaujala moje oko na Instagramovom feede. Je to jednoduchá, ale zaujímavá na pohľad a dizajnér vyhral s niektorými výraznými ozdobami, vy môžete neutrálnom dekore dosiahnuť podobný vzhľad.


4. Tento decentný sviatočný dekor, ktorý je ideálny pre malé priestory



Nemusíte ísť naplno, aby ste oslávili sviatočnú sezónu a táto formálna obývačka je toho dôkazom. So štíhlym stromom, ktorý dopĺňa malé priestory, a premysleným doplnkom jednej alebo dvoch sviatočných figúrok, môžete dosiahnuť vzhľad, ktorý sa dá ľahko užiť a zároveň je krásny.


5. Tento mrazivý sen, ktorý nás núti túliť sa v spoločmosti horúcej čokolády


Táto sviatočná výzdoba nás núti zahrabať sa pod deku, popíjať horúcu čokoládu a bez hanby si pozrieť náš piaty film od Hallmark v rade. S matnými umelým stromčekom a bielou prikrývkou môžete svoju obývačku okamžite preniesť do stavu zimnej rozprávky.


6. Nostalgická škandinávska obývačka, v ktorej sa budete cítiť ako doma


Milujem dobrý škandinávský dizajn počas vianoc a táto obývacia izba nie je výnimkou. Ak chcete znovu vytvoriť podobnú vianočnú oázu, pohrajte sa s drevenými ozdobami, pridajte červenú farbu a použite girlandy na televíznom stojane alebo na zvýraznenie prechodu.


7. Sofistikovaný dekor s nádychom sýtej červenej


Táto elegantná sviatočná výzdoba je super vysnívaná a jednoduchšia na vytvorenie, ako by sa mohlo zdať. Chyťte sa pri tvorbe jednoduchosti, kompenzujte ju nejakou neutrálnou šerpou a opatrne umiestnite zlaté figúrky a ozdoby, aby ste dosiahli kráľovský a priateľský vzhľad, ako doplnok môžete použiť sýtočervenú deku.


8. Moderné a tradičné dekorácie, ktoré sú dokonale organické



Vďaka tejto receptúre do obývacej izby je sviatočné zdobenie jednoduché a zároveň pôsobivé. S mosadznými akcentmi a nádychom bielej je tento ľahko dosiahnuteľný sviatočný dekor neutrálny aj slávnostný.


9. Vianočný bezpečný prístav, ktorý je rovným dielom minimálistický a magický


Keď som prvýkrát videla fotografie z tohto vianočného domu, počuteľne som si vzdychla a dodnes na to nemôžem prestať myslieť. Je to organické, je to magické a je to pravdepodobne jedno z našich obľúbených dovolenkových nastavení všetkých čias. Ak chcete dosiahnuť podobný vzhľad, nechajte svoju zeleň hovoriť a pridajte neutrálne akcenty, ako sú pančuchy o úpletu a mosadzné svietniky.


10. Moderná na sviatočná výzdoba, na ktorú by som sa mohla pozerať celé hodiny



Vneste do modernej obývačky tradičnú atmosféru s veľkým, nadýchaným stromom zdobeným kovovými ozdobami a girlandou z drevených korálkov. Pridajte stoličku z umelej kožušiny alebo koberec pre sviatočný vzhľad, ktorý ocení každý.

66 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page